BENNY HINN TILL SVERIGE

  DAGENS ANDRA BLOGGPOST

Helande Evangelisten och förkunnaren pastor Benny Hinn kommer till Europa konferensen i år. Europa konferensen 2010 börjar en dag tidigare än planerat. Benny Hinn har tre möte, Lördag 24/7 och söndag förmiddag 25/7. Varmt välkomna. Kom i mycket god tid så kanske du får en sitt plats.

Benny Hinn kommer predika på Livets ord i Uppsala. Livets ord kyrka rymmer ca 6400 sittplatser.  Förmodligen kommer även ett överförings tält att finnas, om vi är i behov av detta.

Om du vill ha en sittplats inne i kyrkan, rekommenderar jag dig att komma minst två till tre timmar före mötet börjar.  Det finns möjlighet till att köpa mat, fika med mera.

För mer information gå till livetsord.se

Så sträck dig ut i tro för ”ditt mirakel.” Börja redan i dag att be och söka Guds ansikte för ditt mirakel. Ta tid att studera ordet, fyll dig med undervisning om helande. Det finns både bra böcker och predikoserier att få tag på.

Nedanför har du litteratur förslag, som även är en länk. Klicka på länken om du vill beställa dessa, eller om du vill veta mer. Det finns flera förslag än de jag angivit

CD = TRO FÖR HELANDE

BÖCKER = ORDET SOM HELAR DIG
GUD VILL HELA ALLA: Ulf Ekman
JAG ÄR HERREN DIN LÄKARE: FF Bosworth

DVD MIRAKLER Oral Roberts Benny Hinn

Och lite till literatur.

Om du vill kan du läsa dagens helandepredikan (2010-05-25) Den är rakt nedanför denna information. Ha en bra dag. Kommentera gärna det jag skriver. Jag saknar ”dina” kommentarer. Jag har i snitt ca 50-60 besökare varge vecka. Sprid gärna information om denna blogg till dina vänner.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i INFORMATION. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till BENNY HINN TILL SVERIGE

  1. tony forsberg skriver:

    bra skrivet jimmy

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s