TRO HOPP SEGER

Gud vill att du och jag fullt och helt ska lita på honom. Han vill inte att vi ska lita på våra ägodelar, utan att vi av hela vårt hjärta ska lita på honom. Nu menar jag inte att du inte ska utbilda dig. Om du vill åstadkomma en varaktig förändring till det positiva i din stad eller ditt land. Då måste du ha någon form av utbildning.

Ps 20:8 Många livar på vagnar och hästar, men vi sätter vårt hopp till HERRENS, vår Guds namn.

Man kan säga att vagnar och hästar är något du har, du och jag ska inte sätta vårt hopp till det VI har. Din bil, moped eller cykel kan hjälpa dig i livet, men din Gud är så mycket större än din cykel eller bil.

Gud vill att du och jag ska sätta vårt hopp till namnet som är över alla namn. Namnet Jesus är över namnet sjukdom och brist. Om du sätter ditt hopp till det namnet så kan du gå segrande ur varje omständighet. Seger innebär först och främst en strid som du måste vinna. När, inte om, när du går igenom en strid. Sätt då ditt hopp till Jesus så kommer du då segrande igenom.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s