HÅLL FAST VID HOPPET

Gud vill att du och jag ska vara stadiga i vår tro på Gud. Han vill inte att du och jag ska kastas hit och dit av varje omständighet som dyker upp i livet. Men Jimmy vad ska jag göra för att bli fast i min tro på Gud? Du behöver först och främst ha en daglig rutin av att läsa ordet och umgås med Gud. Om du gör det så kommer du att lyfta din blick då stormen kommer

Hebr 10:23 Låt oss stadigt hålla fast vid hoppet vi bekänner oss till, för han som har gett oss löftena är trofast.

Det hopp som vi bekänner oss till är Jesus och hans försoningsverk på korset. Jesus dog en gång för alla, för att öppna vägen till fadern.

Jag påstår inte att du aldrig kommer att ha problem, jag påstår inte att du och jag aldrig kommer gå genom elden, men när du gör det så kommer du och jag renas i elden. Precis som när man renar Guld och tar bort slaggprodukter, så renas du och jag från olika saker som drar oss bort från Gud.

Hela bibeln är full av löften. Gud har lovat dig bönesvar, försörjning, helande och mycket mer. Han har inte lovat dig att du ska få dessa löften i morgon. Men Gud håller alltid sina löften, och han kommer aldrig för sent.

 

 

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i GE INTE UPP, GUDS LÖFTEN, HOPPET. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s