GUD KOMMER SLUTFÖRA DET HAN PÅBÖRJAT

Gud kommer slutföra det han påbörjat. Idag vill jag uppmuntra er alla som då och då frågat er själva om ni någonsin kommer komma igenom den prövning ni går igenom. Jag vill uppmuntra dig att fortsätta strida även om du förlorat en eller något slag. I det stora hela kommer du gå igenom till seger. Du kanske inte vinner varje slag, men det betyder inte att du är en luser.

Filipperbrevet 1:6 Och jag är övertygad om att han skall slutföra det goda verk han har påbörjat i er.

Det verksam Gud har börjat göra i dig är inget hastverk. På samma sätt som det tog många år att planera förbereda och bygga templet i Israel, på samma sätt är det med Guds verk i oss. Han planerar ett verk, han förbereder oss för den kallelsen han har på vårt liv och han sänder oss ut i seger rik tjänst för honom.

På sammasätt som man renar Guldet i elden för att rensa bort slaggprodukter, på samma sätt så går du och jag genom en reningsprocess. Men varför säger inte Gud någonting nu när det är som tuffast. Jag fick själv ett så bra svar på den frågan. Läraren är alltid tyst under provet. Hur skulle de se ut om läraren sa svaret på alla frågorna då vi hade testet.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s