DET SOM GUD LOVAT

Jesaja 46:11 (B) Vad jag har talat, det låter jag ske, vad jag har beslutat det sätter jag I verket.

Gud är inte som oss människor. Du kanske gång på gång blivit sviken av människor. Men Gud är inte en Gud som sviker dig. Snarare än han en Gud som väntar på att infria sina löften till dig.

Jag hörde en så bra förklaring av en välkänd predikant. Han sa att om Gud inte talat till dig på länge, gör då det han sa åt dig att göra sist han sa någonting till dig. Ibland tror jag Gud väntar på att vi ska göra det han bad oss göra för två år sedan.

Gud håller alltid sitt löfte till oss. Men ibland måste vi följa instruktionerna som han ger oss. Kanske har han sagt till dig att du ska ge bort din cykel till någon. Var inte så korkad att du tror att Gud ska ge sig då han vill ha dig på en viss plats.

Olydnad är många gånger ett stort hinder för Gud att välsigna dig. Istället för att bestiga berget som är framför dig, så går du varv på varv runt berget.

Gud han vill inget hellre än att fullborda det han lovat dig och mig. Men jag tror du och jag kan vara lite väl naiva ibland, och tror att Gud är en docka som man kan styra hur som helst. Om du gör det Gud bett dig göra, så kommer han göra det han lovat dig.

 

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s