GUD VILL MÖTA DIG DÄR DU ÄR

Gud vill möta dig där du är. Gud kan inte möta dig där jag är, och han kan inte möta mig där du är. Just där du är just nu vill Jesus möta dig. Vare sig du är uppe på toppen av din Karin eller i den djupaste dal så vill han möta dig. Det enda som behövs är ett villigt hjärta.

Komihåg denna enkla sanning. Ett Guds möte är inte alltid en halleluja upplevelse. Många gånger kan det vara en insikt, eller ett beslut.

1 Mos 12:1 Herren sade till Abram: ”Gå ut ur ditt land och från din släkt och din fars hus och bege dig till det land som jag ska visa dig.

Abram gjorde som Gud sa åt honom att göra. Abram satt inte och väntade på rätt omständigheter. Han kanske inte löd Gud omgående. Men han gick till sist.

Många gånger gör vi misstaget att vi väntar på bättre förutsättningar för att lyda Gud

Kommer du ihåg när Petrus gick på vattnet. Han frågade ät det du herre så säg att jag ska komma. Vi läser där att vågorna gick höga. Petrus väntade inte på spegelblankt vatten eller på att vattenytan skulle frysa till is. Nej, han tog ett steg i tro.

Jag vill uppmana dig att ta ett steg i tro. Det behöver inte vara ett jätte kliv. Det kan till och med se så naturligt ut att just då ta det steget att du missar att det är Gud.

Abram lät sig ledas av Gud. Låt Gud leda dig i livet och in i en djupare gemenskap med honom.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s