TRO BARA TRO

Idag vill jag uppmuntra dig som är i en hopplös situation att fortsätta tro på Gud. Jag har många gånger önskat att jag vore mer överlåter,  att jag var mer brinnande och hade mer tro. Men genom åren har jag lärt mig att att vara överlåter brinnande och stå i tro inte handlar om en känsla eller att vi uppträder på ett visst

I dagens bibelord har en pappa just fått veta att hans dotter dött. Hans liv måste ha varit i kaos. Men livets furste hade ett uppmanande ord. ”Hej! Ge inte upp, tro på mig, bara tro. Detta säger Jesus till dig just nu. Tro, bara tro.

Lukas 8:50 Jesus hörde det och svarade: ”Var inte rädd, bara tro, så blir hon räddad.”

Tro är en återkommande uppmaning genom hela bibeln. Och tro är inget som nästan är omöjligt att komma till. ”Vad ska jag göra för att min tro ska utvecklas?” Studera Guds ord. Ta några minuter varje dag och läs bibeln. Har du inte läst bibeln någonsin, eller inte på ett bra tag. Då vill jag uppmana dig att läsa Johannes evangeliet.

Ge inte upp när det gäller ditt mirakel. Om du står i tro för ett helande under i din kropp eller hos någon i din familj. Då kan du titta bland länkarna ovan. Där finns en länk som heter Bibelord.  Klicka på den och läs.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s