FOKUSERA PÅ RÄTT SAK

Guds fullkomliga villja i ditt liv är framgång och att du ska lyclas i allt du företar dig. Detta innebär inte att du aldrig kommer få problem, eller att satan kommer försöka hindra dig på vägen.

Jag tror en nyckel till att ha framgång i livet är att leva i lydnad till Gud. Att varje dag ta tid och be söka Gud dagligen.

Rom 8:31  Vad ska vi nu säga om detta? Är Gud för oss, vem kan då vara emot oss? Han som inte skonade sin egen son utan utelämnade honom för oss alla, hur skulle han kunna annat än också skänka oss allt med honom.

Jag kom att tänka på en gammal 80 tals lovsång som går så här: ”Gud är på min sida vem kan vara emot mig, jag fruktar ingenting för jag vet att du är med mig. Jag sjunger och jublar varje dag, jag låter inget trycka ned mig, för Jesus har vunnit seger.

Allt för många kristna har blivit lata när det gäller deras bön liv.  Nu drar facebook och andra sociala medier musten ur oss. Tänk om vi kunde ta de där tio minuterna vi ger till Facebook varje morgon och prata med Jesus om dagen som är framför. Ta upp bibeln och studera några verser i bibeln.

Satan försöker kväva dig och mig med allt vi tror vi måste göra. Vi tror vi måste läsa allt våra vänner skriver och lika all text alla bilder. Men vad är det viktigaste. Är det facebook som äger ditt liv,eller ska du åter igen ta upp din bibel och be en kort bön. En minut i Guds närvaro förändrar allt.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s