DU HAR SEGERN PÅ DIN INSIDA

Visste du att det finns läkedom och upprättelse att få hos Jesus Kristus. Jesus vill att du steg för steg ska lära känna honom. Du behöver inte be långa vackra perfekta böner. Det enda du behöver göra är att erkänna att du inte är perfekt och att du är i behov av Jesus Kristus.

I Jesus så finns försoning med Gud, det finns upprättelse och hälsa. Gud vill inte att du ska vara sjuk, han vill inte att synd, andlig död och sjukdom skall plåga dig.

Jakob 5:14 Är någon bland er sjuk, skall han kalla på församlingens äldste, och de skall be över honom och i Herrens namn smörja honom med olja.

Jag är ganska säker på att de flesta av er som läser detta någon gång varit sjuk. Men här finns instruktioner vad du och jag ska göra om vi blir sjuk. Vi ska låta någon be för oss i Jesus namn och smörja oss med olja. Låt oss läsa vad som ska hända då vi gör detta.

Jakob 5:15 Trons bön skall bota den sjuke, och Herren ska resa upp honom. Och har han begått synder skall han få förlåtelse för dem. Bekänn alltså era synder för varandra och be för varandra så att ni blir botade. Mycket mäktig och verksam är en rättfärdig människas bön.

Gud har gett dig och mig ett löfte att då någon ber för en sjuk i tro. Då är den bönen mycket mäktig och verksam. Jag tror de flesta av oss någon gång bett en bön, och vi har då kännt oss som en liten mus som piper. Men detta är en lögn från satan. Låt aldrig din fiende få köra med dig. Tillåt aldrig honom att komma till den punkten då du tror på det han säger.

Glöm aldrig denna enkla sanning. Det är inte som det känns, det är bättre.

Det är inte som det känns, lejonet av Juda bor på din insida.

Varje gång du ber i Jesus namn, en bön i tro. Då är den bönen mycket kraftfull och verksam. En bön i tro kan vända en hopplös situation till fullständig seger. Segraren bor på din insida, och med hans hjälp är du en övervinnare.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s