GUDS UTRÄCKTA HAND

Vi närmar oss mer och mer julen. Julen, då Jesus föddes.  Men julen handlar inte om ett gulligt litet barn och några bräkande får. Julen handlar om attt Gud själv kom och gav sitt liv som lösen för dig och mig. Hela tanken med att Jesus föddes var att han skulle öppna vägen till himlen.

Matt 4:16 De folk som sitter i mörkret ska se ett stort ljus, och dem som bor i dödens land och skugga skall ett ljus gå upp.

Många lever i mörker och död. Du kanske går i genom ditt livs värsta stund. Men det är inte Gud som skapat detta mörker och kaos för att straffa dig. Nej han älskar  dig, han är närmare än du tror. Jag brukar säga att Gud är bara en bön borta från dig. Hur lång bön? Ibland orkar vi knappt öppna vår mun på grund av kaoset som härjar runt oss. Ibland orkar vi knappt be ordet hjälp. Ibland kan ett suckande vara en bön till Gud.

Oavsett vad du går igenom så ska du veta att Gud just nu räckt ut sin hand. Han väntar på att du skall ta din hand i hans hand. Så vill han steg för steg leda dig genom livet

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s