NÄR ÄR ALLT MÖJLIGT?

Gud har gång på gång i sitt ord sagt till dig och mig att allt är möjligt för den som tror.

En gång för flera år sedan satt jag och tittade på fångarna på fortet. Just det här programmet sa en av programledarna: ”Inget är omöjligt” och jag tror verkligen det är ett fullständigt sant påstående. Men låt mig ta dig till ett bibelord som jag gång på gång har fastnat vid den senaste tiden.

När vi kommer in i dagens bibelord har människorna på jorden byggt en stad, och börjat bygga ett torn.

1 Moseboken 11:6 Herren sade: ”Se, de är ett enda folk och de har ett enda språk. Detta är deras första tilltag, och här efter skall inget vara omöjligt för dem vad de än beslutar sig för. 

Alltså ska du lyckas göra det du beslutar dig för. Lägg märke till att det står ”BESLUTAR” om du och jag ska lyckas med det vi företar oss då måste vi vara beslutsamma. Frågan är inte om du kommer att lyckas, utan när kommer du att lyckas.

Jag påstår inte att du aldrig kommer möta motstånd. Du kommer gå genom både eld och vatten. Du och jag kommer möta både motstånd, ja till och med stormar. Men om du håller fast vid din beslutsamhet så kommer du lyckas.

Avsätt lite tid och fråga honom vad du ska göra för att nå ditt mål. Han vill ge dig inriktningen på hela ditt liv. Han kan och vill leda dig i förutberedda gärningar.

När är allting möjligt?
Genom tro och beslutsamhet 

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s