JESUS HAR LOVAT DIG TROHET

Precis som när en man och en kvinna gifter sig, de lovar varandra trohet i nöd och lust. På samma sätt har Jesus lovat dig trohet. Han viker inte av från din sida då du passerar genom elden. Tiden i elden genom vårt liv är bara en passage, Gud har lovat dig att han går med dig genom elden. Med andra ord: ”Du kommer genom.”

Jesaja 43:2 Om du än måste gå genom vatten, är jag med dig, eller genom strömmar, så skall de inte dränka dig. Om du än måste gå genom eld, skall du inte bli svedd,  lågan skall inte bränna dig.

När du sa ditt ja till Jesus så sa han sitt JA! till dig. Där och då så lovade han dig evig trohet. Oavsett vad du och jag har gått igenom så har Gud alltid varit där. Det kanske inte alltid är så att du och jag ser honom eller upplever hans närvaro, men han är ändå alltid alldeles nära.

Jag tänker på dikten fotspår i sanden. Då mannen frågar varför han bara såg ett par fotspår i de tuffaste passagen i livet. Gud svarade, det var då som jag bar dig.

Gud har en gång för alla lovat dig att han aldrig ska lämna dig eller överge dig. Du behöver inte vara rädd. (5 Moseboken 31:8)

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s