NÄR ALLT FALLER

Ibland kan livet kännas hopplöst. Ibland kan vi uppleva att allt och alla faller runt omkring oss. Om än detta händer så betyder inte detta att du valt att gå fel väg. När det är som mörkast i vårt liv, då är det en bra idé att ta upp bibeln och börja att läsa. Då kan det vara bra att läsa ur evangeliumen i nya testamentet.

PS 91:7 Om än tusen faller vid din sida, ja, tio tusen vid din högra sida, så skall det inte drabba dig.

Om vi ska vara ärlig så är det inte ofta i vårt liv som tusen fallit, eller tio tusen riktigt nära vänner fallergisk bort från sin tro på Gud. Visst, det kan vara jobbigt om alla våra vänner faller av från sin tro på Gud. Om det händer så har Gud lovat dig att detta inte ska drabba dig.

Det bästa du och jag kan göra är att bygga vårt liv på klippan. Lägg märke till att jag skriver vårt liv, och inte vår söndag. Ditt liv är så mycket mer än att säga amen på en söndag. Söndagen är bara en dag av sju. Gud vill att du ska förbli nära honom sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet. Jag menar inte att du dygnets alla timmar ska uppleva en halleluja stämning. Ibland så vill vi inte ta det där steget som Gud ber oss ta. Ibland upplever vi en kamp, en strid. Men mitt i denna kamp, så kan vi förbli vid Jesus sida. Jag menar den där ovärderliga tiden i bön och ordet.

Rom byggdes inte på en dag. På samma sätt kan inte vår nation förvandlas på en dag. Hur förvandlas mitt land. Genom att du och jag ber lite varje dag. Du behöver inte be timme ut och timme in. Tänk om du och jag kunde ställa klockan på två minuter, och be två minuter varje dag för vårt land. Nedan finns förslag på vad vi kan be för.

1 Be att människor ska få möta Jesus.
2 Be om beskydd över vårt land.
3 Be för de kristna skolorna.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s