BRINNANDE

Jag tror att vara brinnande för Jesus har blivit missuppfattat. Att vara brinnande för Gud har inget med en karismatisk personlighet att göra. Du kan vara stilla i bön inför Gud och ändå vara eld och lågor från Jesus.

Att vara brinnande är ett beslut. Du beslutat dig för att leva nära Jesus i ordet och bönen. Du beslutat dig för att sätta Gud före din hobby och liknande. Något som är viktigt att påpeka är att en brinnande människa tar hand om sin familj på bästa sätt. Detta är en del av Gudsfruktan.

Romarbrevet 12:11 Var inte tröga när det gäller nit, var brinnande i anden, tjäna Herren.

Att vara brinnande för Gud är inte någon känsla som kommer över dig då och då. Det är inte syrebrist och det är inte en inbillning. Att vara brinnande innebär att du sätter Gud före dig själv.

Du kan vara brinnande och ändå åka på semester. Sanningen är att Gud har sagt till dig och mig i sitt ord att vi behöver ta hand om oss själva. Jag tror det finns en balans i att tjäna Herren och göra saker som du och jag gillar.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s