GUD VILL ATT DU SKALL FÖRSÖKA

I dagens bloggpost vill jag uppmuntra dig att fortsätta göra det Gud har kallat dig att göra. Om du inte vet vad Gud kallat dig att göra, fortsätt du göra det du tror han vill att du ska göra. Gud kräver inte att det du gör för honom ska vara perfekt, han vill bara att du ska försöka tjäna Gud.

Jeremia 29:11 Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.

Gud har en plan med ditt liv. Hans plan är att du ska ha en framtid och ett hopp. Men Jimmy, det ser ut som om det är kört. Men Gud har en annan plan. Men vad ska jag göra? Ge inte upp! Fortsätt att kämpa.

Guds plan är att både du och jag ska ha frid. När Gud tänker på dig så tänker han tankar av frid.

En gång för många år sedan upplevde jag att Jesus sa åt mig att gå hem till en vän och laga mat. Mitt omedelbara svar var, Det blir inte perfekt. Omedelbart svarade Gud: ”Jag har inte bett dig göra det perfekt” Jo då, jag gick och lagade mat. De var mycket förkylda och uppskattade det.

Ibland tror jag vi drar oss för att göra det Gud ber oss, för vi tror någon annan kan göra det bättre.  Men jag har en glad nyhet. Gud vet att du och jag inte är fullkomliga, och vet du vad? Gud har med det i beräkningarna. Han vet att vi mysslyckas ibland. Han vill bara att vi ska göra det bästa vi kan. Vet du vad som händer sedan? Nej, Jo, då gör Gud det bästa han kan.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s