GUD VET DET

Gud vet vad du går igenom just nu. Han vet vad som rörde sig i dina tankar precis före du började läsa denna bloggpost. Han vill verkligen hjälpa dig.

Du vet, den bästa hjälpen är inte alltid den snabbaste hjälpen. Vi människor vill ofta ha hjälp på en minut. Vi går till bankomaten och kräver få ”våra” pengar på en minut. Vi går till snabbmatskedjan och vill ha varm mat på en minut. Men ibland måste det få ta tid. En båt som byggs i ett hastverk kommer sannolikt sjunka.

Lukas 12:6-7 Säljs inte fem sparvar får två ören? Och inte en enda av dem är bortglömd hos Gud. Ja till och med era hårstrån på era huvud är räknade. Ni är mer värda än många sparvar.

Lägg märke till att Jesus inte pekade på den med minst hår när han sa detta. Han sa era hårstrån på era huvud.

Ps 139:1-2 För körledaren en psalm av David. Herre, du rannsakar mig och vet allt om mig. Du vet om jag sitter eller står. Även om du är långt borta från mig vet du vad jag tänker.

Kanske hade du gett upp innan du läste detta. Kanske upplevs Gud långt borta. Kanske var det 32 år sedan du lämnade Jesus. Det tar inte 32 år att komma tillbaka. Du behöver bara säga ett ord. Vilket? Ordet är Jesus. Omedelbart när du nämner hans namn är han där.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s