EN GRÄNSLÖS GUD

Guds kärlek mot dig är gränslös. Det finns ingen början på Guds kärlek och det finns inget slut på den kärlek han ger. Även om du valt att gå din egen väg så har Gud beslutat sig för en sak och hans fullkomliga beslut är att älska dig.

Jeremia 31:3-4 Fjärran ifrån uppenbarade sig HERREN för mig: ”Med evig kärlek har jag älskat dig, därför låter jag min nåd förbliva över dig. Än en gång skall jag upprätta dig, så att du blir upprättad, du jungfru Israel. Än en gång skall du ta upp din tamburin och dra ut i dans bland dem som är glada.

Även om du tycker att du är långt borta så kan Gud uppenbara sig för dig. Ett sätt han uppenbarar sin kärlek är att just du läser just detta just nu.

Lägg märke till att det står att Gud uppenbarar sig med evig kärlek. I en Engelsk översättning står det att Gud har älskat dig med en kärlek som förblir för alltid.

Gud låter sin nåd förbli över dig och mig. Jag har idag tänkt på en sak. Vi människor vill många gånger inte ge nåd, men vi vill gärna ta emot nåd. Gud vill ge alla sin nåd. Men vi måste själva ta beslutet att ta emot denna nåd av nåd och genom nåd. Om vi inte tar emot Guds nåd så kan vi inte förbli i Guds nåd.

Guds vilja är att du ska bli upprättad. På vilket område? Det är inte så att vi bara får välja ett eller två områden. Gud vill upprätta dig fullt och helt, på alla områden i ditt liv.

Jag fastnade vid sista delen av dagens bibelord. ”Du ska åter ta upp din tamburin, än en gång ska du glädja dig.

Jag tror verkligen Gud vill ge dig glädjen tillbaka. Din tamburin har legat undanstoppad allt för länge. Det är hög tid att ta fram den.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s