TRAPPEN JAG NÄSTAN HADE GLÖMT

Denna gång vill jag predika en kort predikan om tro. Om du har bekänna dig till en tro på Jesus så har han gett dig ett mått av tro. Jesus vill att du ska använda den tron. ”Men du vet inte hur liten tro jag har.” Oavsett hur liten tro du har så kan du förflytta berg.. Jesus säger i Lukas evangelium :17:5 Att ett senapskorn tro räcker.

Hebreerbrevet 11:6 Men utan tro är det omöjligt att behaga Gud. Ty den som kommer till Gud måste tro att han är till och belönar dem som söker honom.

Du kan komma till Gud precis som du är. Jesus har en gång för alla rivit ned skiljemuren mellan dig och Gud. När du bjöd Jesus in i ditt liv så rev Jesus brevet av skuld och skam som plågade dig.

Jag minns en sak som hände under min barndom. Från det jag var 8 år tills jag var 15 år blev jag svårt mobbad. Jag blev dagligen misshandlad med hårda knytnävsslag. Det gick så långt att blåmärkena på mina armar till sist sprack. Under ett par år gömde jag mig från mobbarna under en trapp i skolan. Vid detta tillfälle kände jag inte Jesus.  Ungefär 20 år senare fick jag en profetisk hälsning. En pastor fick ett kunskapens ord. ”Jag var med dig då du gömde dig under trappen.” Till en början mindes  jag inte att jag gömde mig, då sa denna pastor. ”Det var under trappen till en skola” Då minns jag plötsligt denna svåra tid. Tänk att trots att jag inte bekände mig till Jesus, så brydde han sig om mig. Han kände mig långt före jag kände honom.

Kanske går du just nu igenom en tuff tid. Kanske du ännu inte är bekännande kristen. Men Jesus går brevid dig. Han är med dig och han vill stödja hjälpa och leda dig genom din nöd. Gud bryr sig om dig.

Gud belönar alla som söker honom. Detta inkluderar dig och mig. Gud vill att du ska ta ett steg närmare honom. Han dog en gång på ett kors för att all din synd och skam ska utplånas.

Vill du bli ett Guds barn, Bed då denna bön.

Gud nu kommer jag till dig. Jag bekänner Jesus som Herre i mitt liv. Från och med nu ska jag leva för dig. I Jesus namn, Amen.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s