EN FÖRVANDLING

DENNA GÅNG MINA KÄRA VÄNNER, VILL JAG PREDIKA ENKELT OCH KORTFATTAT OM ATT LÅTA GUDS ORD FÖRVANDLA DIG TILL ANDE KROPP OCH SJÄL. DU KANSKE REDAN VISSTE, ATT OM HELA DITT LIV SKA BLI FÖRVANDLAT, DÅ BÖRJAR DENNA FÖRVANDLING GENOM SINNETS FÖRNYELSE. TA LITE TID VARJE DAG I GUDS ORD, STUDERA BIBELN OCH MEDITERA BIBELORD. TACKA GUD FÖR VAD DU HAR I LIVET, JOBB, MAT, HEM, SÄNG, VÄNNER OCH SÅ VIDARE.

Rom 12:2 OCH ANPASSA ER INTE EFTER DEN HÄR VÄRLDEN, UTAN LÅT ER FÖRVANDLAS GENOM SINNETS FÖRNYELSE, SÅ ATT NI KAN PRÖVA VAD SOM ÄR GUDS VILJA, DET SOM ÄR GOTT OCH FULLKOMLIGT OCH BEHAGAR HONOM.

HÄR UPPMANAR PAULUS OSS ATT INTE ANPASSA OSS EFTER DEN HÄR VÄRLDEN.

DET ÄR INTE MÅNGA SOM VÅGAR GÅ EMOT VÄRLDENS SÄTT ATT AGERA OCH TÄNKA I DESSA TIDER. ÄR MAN INTE POLITISKT KORET KAN I PRINCIP VAD SOM HELST HÄNDA.

DENNA POLITISKA KORTEKTHET SMYGER SIG MER OCH MER IN I DE SVENSKA KYRKORNA OCH DEN TRÄNGER DJUPARE OCH DJUPARE IN I DE KRISTNA HEMMEN.

MEN DU OCH JAG SKA INTE LÅTA KOMISIELL TV OCH RADIO STYRA VILKA ÅSIKTER VI SKA HA.

LÅT GUDS ORD MER OCH MER FÖRVANDLA DITT SINNE. DETTA BETYDER INTE ATT DU SKA VARA OTREVLIG ELLER FULL AV HAT MOT ALLA SOM INTE TYCKER SOM DIG.

MEDITERA INTE PÅ VAD ELAKA MÄNNISKOR SAGT OCH GJORT MOT DIG. MEDITERA ISTÄLLET PÅ GUDS ORD.

NÄR DU OCH JAG LÅTER GUDS ORD FÖRNYA VÅRA SINNEN, DÅ SKA VI FÖRSTÅ VAD SOM ÄR RÄTT OCH FEL. GUD KOMMER LEDA OSS DÅ VI FÖRBLIR NÄRA HONOM I ORDET OCH BÖNEN. BESLUT SOM ANNARS SKULLE VARA SVÅRA, DÄR KOMMER GUDS ORD STYRA VÅRAT BESLUT.

OM DU ALLTID VILL HA NÅGOT UPPMUNTRANDE ORD ATT GE TILL NÅGON, DÅ BEHÖVER DU SJÄLV FRÄMST TA TID I ORDET OCH I BÖNEN. OM DU INTE FYLLER DIN ANDE MED BIBELN DÅ KOMMER DET INTE ALLTID FINNAS ORD AV LIV OCH UPPMUNTRAN.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i FÖRNYELSEN AV SINNET. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s