ÄVEN DEN LILLA TRON BÄR DIG

Man brukar säga att tron bär oss genom allt. Men mitt i striden, mitt i stormen kan vi bli missmodig.  Du är kanske precis som mig, när det är som tuffast kanske du frågar dig själv om din tro räcker hela vägen. Då vill jag uppmuntra dig. Din tro räcker. Tro inte på din tro, tro på Jesus.

Lukas 17:5-6 Då sade Apostlarna till Herren: ”Ge oss mer tro”. Herren svarade: ”Om ni har tro som ett senapskorn, skall ni kunna säga till det här mullbärsfikonträdet: Dra upp dig med rötterna och sätt dig ned i havet! Och det skall lyda er.

Jag tror att vi många gånger fastnar vid nog stor tro. Det handlar inte om hur stor tro du och jag har. Frågan är om vi använder den tron vi har. Du kanske inte har tro för en stor evangelist is satsning,  att flera tusen människor ska bli frälst. Men du kanske har tro för det där vardags situationerna. Var du än är i din tro, så använd den tron som du har.

Fortsätt att be för dina böneämne.  Detta året har man fastat och varit i bön för landet Sverige.  Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er som bett för Sverige.

Jag tror verkligen på bön för Sverige i detta politiska läge som vi befinner oss i. Be att rätt regering kommer till makten i vår riksdag och regering.

Annonser

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s