MITT I MÖRKRET ÄR GUD ÄND GUD

Ibland kan livet vända snabbt. Vi kan gå från höjden på livet och bara på en kort stund kan allt förändrad drastiskt. Men då är det viktigt att förstå att Gud ändå är Gud. Trots att allt verkar ha rasat i vårt liv, så kan Gud ändå ta oss tillbaka till livet.

Ordspråksboken 9:11 Ty genom mig ska dina dagar bli många och dina levnadsår förökas.

Jag minns det än idag lika tydligt som det var igår. Min läkare kom in på mitt sjukrum på sjukhuset och sa att jag inte skulle överleva natten. Men något hände på min insida. Jag blev arg och beordrade honom att komma tillbaka nästa dag. Han förklarade att han var ledig flera dagar, och försäkrade att vi aldrig mer skulle träffad. Året var 1995 och jag hade akut blodförgiftning. Nästa dag vid lunch tid stod han vid min säng. ”-Jag ville bara se det med egna ögon. Samma dag kom en mycket upprörd läkare som specialiserat sig på svåra infektions sjukdomar. Hon såg till att de omedelbart ändrade min Pencilin och efter tre dagar var jag på demens igen.

Något jag lärt mig genom åren är att Gud alltid är trofast. Oavsett vad människor gör mot dig så ska du veta att Gud alltid är trofast. Det kan se mörkt ut nu. Du kanske befinner dig i en mörk dal. Där vill Jesus tända ett hopp. Mitt i all misär och allt elände.

Mitt råd till dig som är i en hopplös situation. Hitta något som tilltalar dig? Som ger dig modet tillbaka. Genom musik, en bok, en diktsamling eller läs på denna blogg. Du kan också gå in på min youtube sida se länk nedan.

Min youtube kanal

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s