NU ÄR MIRAKLETS TID

Jag tror verkligen på under tecken och miraklet. Om jag skulle fråga dig: ”När är frälsningens dag?” Vad skulle du då svara? Bibeln säger att frälsningens dag är idag. Du behöver inte vänta tills du är 85 år för att bli kristen, du kan bli det just nu. På samma sätt så är idag miraklets dag. Jesus vill inte att du ska gå en enda dag till med sjukdom som ockuperat din kropp. För det är vad den gör. En främmande makt har intagit din kropp, och Jesus vill sätta dig fri just nu.

Apostlagärningarna 28:8-9 Publius far låg just då sjuk i hög feber och svår diare’. Paulus gick in till honom, bad och lade händerna på honom. Efter den händelsen kom andra sjuka på ön till honom och blev botade.

Jesus har inte anseende till person. Den rike är inte mer ansedd än den fattige. Oavsett vad du sagt eller gjort tidigare i livet så är du den perfekte individen för att bli helad. (Du är en mönster individ för ett under)

Jag är inte motståndare till sjukvård, läkare sjuksköterskor och mediciner. Dessa saker har många gånger räddat livet på mig och min familj. Det som stör mig är sjukdom och allt som plågar människor.

Jesus har betalat priset för ditt och mitt helande. Om du står i tro för ett Gudsingripande, vill jag uppmuntra dig till att lyssna om och om igen till predikan om helande. När du lyssnar, tänk då inte på annat. Lyssna med båda öronen, om du blir hjälpt av anteckningar så ta anteckningar och läs igenom dessa och respektive bibelord snart. Om det är något du inte förstår, fråga då predikanten / Bibellärare vad han eller hon menade.

Jesus vill se dig frisk.

Om blogghelande

Jag har en stark längtan i mitt hjärta att predika Guds ord för alla folk. Predika om vad Gud kan och vill göra i ditt liv.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s